DESIGN

Fiecare pictură, oglindă, document sau alt obiect cu valoare sentimentală, trebuie să fie înrămat perfect atât din punct de vedere funcțional, cât și estetic.

Pentru ca produsul final să fie de excepție, echipa ramesitablouri.ro ia întotdeauna în considerare o serie de elemente importante legate de design.

Alegem stilul care se potrivește!

O ramă poate fi simplă, modernă sau clasică. în funcție de complexitatea acesteia. Îți vom recomanda întotdeauna stilul potrivit lucrării tale, pentru ca aceasta să poată fi pusă în valoare la cel mai înalt nivel.

Folosim doar materiale premium!

O ramă din lemn de cea mai bună calitate încadrează armonios orice lucrare și o evidențiază, în egală măsură. Lemnul înseamnă personalitate și eleganță. Se armonizează perfect în orice încăpere, devenind un punct de legătură între toate celelalte obiecte decorative.

Gândim produsul ca un întreg!

Atenția pe care o oferim fiecărei lucrări are ca scop integrarea acesteia în spațiul în care urmează a fi amplasată. Designer-ul nostru, Ana, te va ajuta să alegi o ramă dedicată, cu un stil armonios și o culoare potrivită, pentru ca rezultatul sa fie unul plin de unicitate.