Termeni și condiții

Conditii Generale pentru utilizarea site-ului ramesitablouri.ro

ACCEPTAREA CONDIȚIILOR

Prin accesarea acestui site web și/sau a oricărei pagini a acestuia sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții de utilizare, nu accesați acest site.

DESCRIEREA SERVICIILOR

Site-ul nostru vă pune la dispoziție informațiile din acest site web în scop informativ general și nu garantează exactitatea lor la un moment dat, deși se va încerca pe cât posibil ca la publicarea lor pe site toate informațiile sa fie exacte.

INTRODUCERE

Prezentele Condiții Generale definesc condițiile de utilizare a site-ului ramesitablouri.ro de către potențialii vizitatori sau clienți. Accesând și navigând pe acest site, acceptați termenii de utilizare descriși în continuare.

DREPTURILE ASUPRA CONȚINUTULUI SITE-ULUI

S.C. IRIDIUM TRANS ATLANTIC SRL (denumită în continuare S.C. IRIDIUM TRANS ATLANTIC SRL), nu va transfera titlul de proprietate asupra aplicațiilor software .

S.C. IRIDIUM TRANS ATLANTIC SRL deține drepturi complete și depline asupra titlului de proprietate și prin aceasta toate drepturile de autor și cele brevetate. Nu aveți dreptul să redistribuiți, vindeți, decompilați, dezasamblati aplicația software într-o forma perceptibilă de către oameni.

Toate informațiile, produsele sau aplicațiile conținute în acest site sunt proprietatea S.C. IRIDIUM TRANS ATLANTIC SRL, care îsi rezervă dreptul de a modifica conținutul și/sau structura site-ului în orice moment și fără nicio informare prealabilă.

Întregul conținut al site-ului ramesitablouri.ro este protejat prin legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, conținutul și prezentarea site-ului sunt deținute de S.C. IRIDIUM TRANS ATLANTIC SRL. Este interzisă copierea, modificarea, afișarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licențierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea conținutului site-ului în orice scop fără confirmarea scrisă din partea S.C. IRIDIUM TRANS ATLANTIC SRL.

Accesul și utilizarea paginii ramesitablouri.ro sunt gratuite și au scopul de a veni în ajutorul utilizatorilor pentru a găsi informațiile necesare în cel mai ușor și rapid mod posibil, conform cerințelor fiecăruia.

Informațiile prezente pe ramesitablouri.ro sunt de interes general și sunt puse la dispoziția utilizatorilor în mod gratuit. Prin termenul „utilizator” al acestei pagini se înțelege orice persoana fizică sau juridică care va accesa pagina. Puteți copia și tipări conținutul paginii ramesitablouri.ro pentru folosința dumneavoastra personală, fără intenții comerciale. În orice alte situații, conținutul ramesitablouri.ro nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat fără consimțământul explicit al reprezentanților ramesitablouri.ro.

NEANGAJAREA RĂSPUNDERII

Conținutul informațiilor se referă la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activităților, produselor și serviciilor S.C. IRIDIUM TRANS ATLANTIC SRL.

S.C. IRIDIUM TRANS ATLANTIC SRL nu va acorda nicio garanție referitoare la:

– evitarea utilizării anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului;

– neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;

– existența pe site-ul pus la dispoziție a virușilor sau alte componente care ar putea dăuna utilizatorilor.

Astfel, S.C. IRIDIUM TRANS ATLANTIC SRL nu poate fi responsabilă pentru niciun fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului său.

Toate informațiile prezentate pe site cu privire la produsele ramesitablouri.ro, prețuri, informații, campanii și promoții de marketing, aspecte tehnice, sunt prezentate cu titlu informativ. Nimic din conținutul site-ului ramesitablouri.ro nu poate constitui o ofertă fermă de a contracta și nu poate angaja răspunderea S.C. IRIDIUM TRANS ATLANTIC SRL în lipsa unor acorduri ulterioare.

Conținutul paginii web ramesitablouri.ro, a informațiilor și a altor materiale prezentate de Comunitatea ramesitablouri.ro nu reprezintă o consultație juridică în sensul Legii nr. 51/1995.

ramesitablouri.ro nu face nicio declarație, promisiune sau garanție cu privire la exactitatea, exhaustivitatea sau caracterul adecvat al prezentului conținut, al îndrumărilor și a consultanței, nu își asumă nicio obligație de rezultat sau diligenta fata de nicio persoană, exclude în mod expres și neagă răspunderea pentru orice cost, pierdere sau daunele suferite ca urmare a utilizării conținutului.

OBIECTIVUL CONȚINUTULUI SITE-ULUI

Obiectivul conținutului site-ului este de a transmite informații actualizate și exacte.

S.C. IRIDIUM TRANS ATLANTIC SRL nu poate garanta că prezentele pagini nu conțin erori, însă asigură că va depune toate diligentele pentru realizarea unei informări corecte și remedierea eventualelor erori.

Orice persoana care dorește să-și procure unul dintre serviciile sau produsele prezentate în site este rugată să contacteze S.C. IRIDIUM TRANS ATLANTIC SRL prin mijloacele afișate în pagina de Contact a site-ului, pentru a se informa atât asupra disponibilității serviciului sau produsului în cauză, cât și asupra condițiilor contractuale, tarifelor și informațiilor tehnice sau de altă natură.

INFORMAȚII PERSONALE

Când prin intermediul prezentului site va sunt solicitate informații, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastră sau posibilitatea de a vă contacta. Acest lucru este cu atât mai necesar în cazul folosirii aplicațiilor disponibile pe site.

Natura informațiilor solicitate se referă în special la date personale (nume, adresă, numere de telefon), adresă de e-mail, modul în care sunt utilizate sau intenționează sa fie utilizate produsele și/sau serviciile S.C. IRIDIUM TRANS ATLANTIC SRL , dar poate include și alte informații aflate în strânsă legătură cu utilizarea serviciilor și/sau produselor solicitate.

Cu scopul de a răspunde mai bine nevoilor și întrebărilor utilizatorilor site-ului, informațiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocări si prelucrări electronice.

LEGĂTURĂ CU ALTE SITE-URI

Prezentul site poate conține legături sau trimiteri către alte site-uri considerate de S.C. IRIDIUM TRANS ATLANTIC SRL  utile în legătură cu conținutul site-ului său și care nu se află sub controlul sau îndrumarea sa. În cazul utilizarii acestor legături sau trimiteri se vor aplica condițiile generale de utilizare corespunzătoare a acelor site-uri.

S.C. IRIDIUM TRANS ATLANTIC SRL  nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informațiilor prezente pe site-urile unor terți, la care se face trimitere de pe site-ul său.

INFORMAȚIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI

Orice persoana care viziteaza site-ul ramesitablouri.ro și care oferă date sau informații cu caracter personal prin intermediul acestui site, își manifestă acordul în mod expres și neechivoc pentru următoarele:

  • prelucrarea acestor date și informații personale de către S.C. IRIDIUM TRANS ATLANTIC SRL ; 
  • transmiterii de materiale promoționale specifice operațiunilor de marketing direct; 
  • soluționarea de către S.C. IRIDIUM TRANS ATLANTIC SRL a cererilor, întrebărilor și reclamațiilor adresate; 
  • alte activități întreprinse de S.C. IRIDIUM TRANS ATLANTIC SRL și permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobări din partea destinatarului.

S.C. IRIDIUM TRANS ATLANTIC SRL va păstra confidențialitatea acestor informații.

Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres și neechivoc al dumneavoastră în conformitate cu prevederile legii 677/2001 și directivelor GDPR pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

Pentru orice nelămurire în legătură cu exercitarea drepturilor dumneavoastră referitoare la utilizarea site-ului și la protecția utilizării, vă rugăm să ne contactați prin intermediul secțiunii Contact din site.